ΕΚΘΕΣΕΙΣ   ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ   ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ   ΤΟ   Ι.Ι.Ν.Λ.Σ.

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ από την ίδρυση του έως σήμερα, συμμετείχε σε πολλές εκθέσεις. Η φύση των εκθεμάτων του αλλά και οι γνώσεις του προσωπικού του, σε θέματα ξενάγησης και σχεδιασμού - οργάνωσης εκθεσιακών χώρων αποτέλεσαν τους παράγοντες που εξασφάλισαν την επιτυχία του σκοπού των εκθέσεων αυτών.

Αναλυτικότερα, έχει λάβει μέρος ανελλιπώς σε όλες τις Ναυτικές Εβδομάδες από το 1990 μέχρι σήμερα.

Επίσης, έχει λάβει μέρος σε όλες τις εκθέσεις των «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ» από το 1988, και τα δύο τελευταία χρόνια, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Ινστιτούτο συμμετείχε στην Έκθεση «Οι κίνδυνοι της θάλασσας» που πραγματοποιήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη- πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης» , στην έκθεση «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» το 2000 καθώς και στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 2004.

Τέλος, έχει λάβει μέρος στην έκθεση της Σεβίλλης το 1992 για τον εορτασμό των πεντακοσίων χρόνων από την ανακάλυψη της Αμερικής.

Παρακάτω παραθέτονται φωτογραφίες από τις Εκθέσεις :

ΔΕΘ 1999 ΔΕΘ 2003
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 1988 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 1990
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 1996 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2003
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2004

Ιστορικό / Σκοπός / Εκθέσεις / Ημερίδες / Σεμινάρια / Νέα / Χρήσιμες Διευθύνσεις / Downloads / Επικοινωνία  Ιστορία της Ναυτιλίας / Βιβλιοθήκη / Ομοιώματα / Ναυτικά Όργανα / Πίνακες
Λιθογραφίες / Αγιογραφίες / Εκδόσεις


Σχεδιασμός - Υλοποίηση N&C Technologies